KONCERT ROKA V LEVICIACH

Scott Kinsey – keyboard
Svetoznámy hráč na klávesové nástroje Scott Kinsey bol dvadsať rokov tajnou zbraňou legendárnej fusion skupiny Tribal Tech. Kinsey je geniálny improvizátor, ale zároveň má silný pocit pre harmóniu a formu. Preto ani nebolo prekvapivé, že sa stal protežantom Joe Zawinula.
Scott Kinsey sa často objavoval aj po boku rôznorodých hviezd ako Robben Ford, Serj Tankian (System of a Down), James Moody, Kurt Rosenwinkel, Philip Bailey, Bill Evans, David Holmes, Danny Carey (Tool), Nicholas Payton. Jeho hudba sa objavila aj na soundtrackoch niekoľkých úspešných hollywoodských filmov, napríklad Dannyho jedenástka a Dannyho dvanástka.

Hadrien Feraud – bass
Hadrien Feraud je momentálne považovaný za najprogresívnejšieho a najtalentovanejšieho basgitaristu sveta, dedič Jaca Pastoriusa. Narodil sa v Paríži /1984/ a žije v Los Angeles. Na basgitare začal hrať ako 12 ročný a ako 18 ročný hrá už so svetovým gitaristom Biréli Lagrene.
Neskôr hrá už v skupinách svetových mien, ako Mike Stern, John McLaughlin, Chick Corea, Billy Cobham, Jean-Luc Ponty.

Gergo Borlai – drums
Fenomenálny fusion bubeník Gergő Borlai, ktorý sa ako jeden z mála bubeníkov zo stredoeurópskeho regiónu presadil vo svete. Aktuálne žije a tvorí v Los Angeles. bol magazínom drummer world zaradený do top 10 najlepších bubeníkov sveta. Je držiteľom ocenenia Golden Stick. Gergo spolupracuje s hudobníkmi od Chicka Coreu, Joe Zawinula a Johna McLaughlina (Scott Henderson, Scott Kinsey, Gary Willis, Hadriend Feraud, Nguyen Le…) Je taktiež spoluzakladateľom známeho Kaltenecker trio alebo European Mantra.

!!! VSTUPENKY UŽ V PREDAJI !!!
Predpredaj : HUDOBNINY JUNIOR Sládkovičova 2,Levice
INFO: tel. 036/631 80 22
mobil: 0902 135 477

JAZZOVÉ VIANOCE 2018 začíname už v novembri 11.11.2018 Reviczky Klub o 20:00 h.

KINSEY-BORLAI-FERAUD TRIO

Scott Kinsey /USA/ – keyboard
Hadrien Feraud /FR/ – bass
Borlai Gergo /HU/ – drums

Neprehliadnite

Demolácie domov a stavieb

Naša spoločnosť realizuje služby v oblasti demolácie domov a stavieb. Poskytujeme služby v oblasti cerfitikovaného …