sobota , 20 apríla 2024

INÉ ČINNOSTI VI.

Výtvarné stvárnenie migrácie z pohľadu rôznych generácií študentov SZUŠ Ateliéru Médea predstaví výstava Iné činnosti VI., ktorá bude slávnostne otvorená 3.5.2019 o 17.00 hod. v priestoroch Ponitrianskeho múzea v Nitre, Štefánikova tr. 1.

Ponitrianske múzeum v Nitre pripravilo v spolupráci so Súkromnou základnou umeleckou školou Ateliér Médea vo svojich priestoroch VI. ročník výstavy Iné činnosti. V minulom rokupredstavili žiaci školy v priestoroch múzea práce stvárňujúce Nitru a Osijek ako súčasnémesto a život v ňom na pozadí minulosti. Tohtoročnou témou je migrácia, ktorá sa považujeza jednu z hlavných civilizačných výziev 21. storočia, pretože má závažné ekonomické, sociálne, populačné, kultúrne, politické, bezpečnostné, environmentálne a iné dopady, hoci ju mnohí odborníci vnímajú ako pozitívny a z mnohých hľadísk užitočný fenomén. Každágenerácia sa však na tento spoločenský problém pozerá z iného uhla pohľadu. Ako vidia a vnímajú migráciu študenti Ateliéru Médea od predškolského veku až po dospelých predstavívýstava Iné činnosti VI., ktorá bude slávnostne otvorená 3.5.2019 o 17.00 hod v priestoroch Ponitrianskeho múzea v Nitre.

Výtvarné námety tejto témy stvárnené rôznymi generáciamibudú prezentované na viac ako 250 plátnach. Výstava potrvá do 2.6.2019.

Neprehliadnite

Morský kolagén: ako ho správne používať pre krásu a zdravie

Krásne nechty a pokožka, zdravé kĺby, husté vlasy, zdravé cievy, normálne fungovanie ciev a čriev, …