Nitriansku mestskú časť Dražovce čaká uzávierka hlavnej cesty

Oprava cesty má tri etapy. Od pondelka sa v nitrianskej mestskej časti Dražovce začína rekonštrukcia hlavnej cesty vedúcej priamo cez stred Dražoviec. Slovenská správa ciest tu bude rekonštruovať Topoľčiansku ulicu. Oprava potrvá dva mesiace a bude mať tri etapy. Predpokladaná doba obchádzky je od 20. júla do 20. septembra. 

V prvej etape, ktorá sa začne v pondelok, bude Slovenská správa ciest opravovať úsek cesty od mosta po Lidickú ulicu. Úsek bude kompletne uzatvorený. Táto oprava potrvá tri týždne. 

V druhej fáze bude opravovaná cesta od Lidickej ulice až po kultúrny dom. Úsek bude kompletne uzatvorený. Táto fáza opráv potrvá päť týždňov. 

V poslednej etape sa opraví úsek od jednej kruhovej križovatky k druhej kruhovej križovatke vedúcej k priemyselnému parku. Tu pôjde o frézovanie a cesta bude s obmedzeniami prejazdná. „Tretia etapa je úprava krytu komunikácie, obrus plus nový asfalt, v úseku od novej okružnej križovatky E s cestou II/593 až pred novú okružnú križovatku G do priemyselného parku,“ upresnil Matúš Maruniak, vedúci odboru dopravy na nitrianskej radnici.

Obchádzky budú vyznačené prenosným dopravným značením. Prosíme vodičov, aby značenie a pokyny policajtov rešpektovali.

Opravovaná cesta nie je majetkom mesta, majiteľom je Slovenská republika a správcom Slovenská správa ciest.

Harmonogram prác vo formáte PDF

Neprehliadnite

Demolácie domov a stavieb

Naša spoločnosť realizuje služby v oblasti demolácie domov a stavieb. Poskytujeme služby v oblasti cerfitikovaného …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *