piatok , 19 apríla 2024

Spájame mestá a ľudí

V Deň bez áut, 22. septembra 2020, spúšťame kampaň na podporu cestovania verejnou autobusovou dopravou.  V rámci sloganu „Spájame mestá a ľudí“ vyzývame cestujúcich k bezpečnému cestovaniu nielen počas Európskeho týždňa mobility, ale po celý rok.

Cestovanie verejnou hromadnou dopravou je považované za jeden z udržateľných spôsobov dopravy, ktoré prispievajú k zlepšeniu kvality ovzdušia a čistejšiemu životnému prostrediu pre všetkých.

Verejná osobná doprava pomáha zlepšiť dopravnú situáciu v mestách a ich okolí, zabezpečiť dostupnosť škôl a pracovísk aj pre ľudí z obcí a prispieť k zlepšeniu životného prostredia.

Spoločnosti ARRIVA na Slovensku pre bezpečnosť svojich cestujúcich a kolegov prijali pred vyše šiestimi mesiacmi opatrenia, ktoré prispievajú k zamedzeniu šírenia koronavírusu. Intenzívna dezinfekcia vozidiel verejnej dopravy, dezinfekcia pracovísk a zákazníckych centier sú naďalej pravidelne zabezpečované a stali sa samozrejmou súčasťou každodenného života.

Cestujúci sú povinní mať v prostriedkoch verejnej dopravy prekryté ústa a nos, touto cestou im ďakujeme za maximálnu spoluprácu a ohľaduplnosť pri dodržiavaní opatrení, len tak vieme prispieť k ochrane zdravia nás všetkých a na záver dňa sa vrátiť zdraví k našim najbližším.

Poďakovanie patrí aj našim kolegom, ktorí zabezpečujú autobusovú dopravu. Aj vďaka nim vieme poskytnúť kvalitné služby pre našich cestujúcich.

CESTUJTE S NAMI.

arriva.sk

Neprehliadnite

Morský kolagén: ako ho správne používať pre krásu a zdravie

Krásne nechty a pokožka, zdravé kĺby, husté vlasy, zdravé cievy, normálne fungovanie ciev a čriev, …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *