Podporili tri verejnoprospešné projekty 

Slávnostné odovzdanie grantových šekov sa uskutoční 18. mája o druhej popoludní v Starom biskupskom hostinci v Parku na Sihoti.

Sumou 14 300 € sa podporia tri verejnoprospešné projekty zamerané na vytvorenie novej alebo inováciu existujúcej infraštruktúry v rámci verejných priestorov v meste Nitra.

Trojicu projektov podporili v rámci 2. ročníka programu „Inovatívne s Foxconnom“. Partnermi grantového programu sú spoločnosť Foxconn Slovakia, s. r. o. a mesto Nitra.

Vyššia podpora vďaka spolufinancovaniu

Nitrianska komunitná nadácia v spolupráci so spomínanou spoločnosťou vyhlásili 1. februára výzvu na predkladanie žiadostí o grant.

Do termínu uzávierky 9. apríla bolo prihlásených 15 zaujímavých projektov. Víťazné projekty vyberala hodnotiaca komisia zložená zo zástupcov súkromnej spoločnosti, nadácie a mesta.

V roku 2021 je program spolufinancovaný aj z dotácie mesta Nitra a 2 % Nitrianskej komunitnej nadácie.

„Výber víťazných projektov bol tento rok pre hodnotiacu komisiu ťažký, pretože všetky predložené projekty boli naozaj veľmi zaujímavé a krásne vypracované. No sme radi, že sa nám napokon podarilo podporiť až tri z nich a už teraz sa tešíme na výsledok ich realizácie“, hovorí Natália Zákopčanová, PR manažérka nadácie.

Odovzdávanie grantových šekov sa blíži

Slávnostné odovzdávanie grantových šekov víťazným projektom sa uskutoční 18. mája o 14. hod. v Starom biskupskom hostinci v nitrianskom mestskom parku. Okrem organizátorov sa ho zúčastnia aj autori projektov.

Všetky víťazné projekty a ich popis nájdete v anotáciách tu https://nkn.sk/images/dokumenty/podporili-sme/anotacie-isf-2021-final.pdf

Neprehliadnite

Demolácie domov a stavieb

Naša spoločnosť realizuje služby v oblasti demolácie domov a stavieb. Poskytujeme služby v oblasti cerfitikovaného …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *