sobota , 27 apríla 2024

Demolácie domov a stavieb

Naša spoločnosť realizuje služby v oblasti demolácie domov a stavieb. Poskytujeme služby v oblasti cerfitikovaného zhodnocovania stavebného odpadu – separácia, drvenie a triedenie. 

Ak sa demolačná činnosť vykoná bez separácie stavebného odpadu, vzniknutý zmesový odpad odvážaný na skládky, spôsobuje enviromentálnu záťaž na životné prostredie.

Separačná demolácia má okrem šetrnosti voči životnému prostrediu aj ekonomické výhody: náklady na recykláciu stavebného odpadu sú násobne nižšie ako odvoz a uskladnenie zmesového odpadu na skládkach. Vzhľadom k tomu, že recyklát vzniká na mieste budúceho využitia, dochádza k významnému šetreniu transportných nákladov na odvoz stavebného odpadu a dovoz kameniva.

Recyklovaný materiál – výrobok

Výsledkom zhodnocovania stavebného odpadu činnosťou R5 je recyklovaný materiál – výrobok, ktorý sa môže použiť na stavbe ako zásypový materiál do základových pásov stavieb, ako podkladovú vrstvu pod chodníky, parkoviská, cesty a iné. Viac ako 90% pôvodnej nehnuteľnosti sa dá týmto spôsobom využiť opätovne. Tento stavebný recyklát spĺňa všetky potrebné normy a kritériá a vzhľadom k tomu ide o výrobok, ktorý môže byť predaný ako recyklované kamenivo.

Viac informácii a kontakt nájdete na našej stránke: drvicka.sk

https://drvicka.sk
https://drvicka.sk

Neprehliadnite

Svetový deň vody

Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s., pozýva verejnosť dňa 22. marca 2024 na oslavy Svetového dňa …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *