Pánske teplákové súpravy – ideálne na doma aj vonku

Mäkké a športové oblečenie, ktoré vám umožňuje slobodu pohybu – pánske teplákové súpravy. Tie v posledných mesiacoch žnú medzi pánmi obrovské úspechy. Sú ideálne na prechádzky, šport, ale i domáce leňošenie. Pri ich výbere by ste však mali byť opatrní. Nemusíte nutne staviť na drahé modely známych značiek aby ste získali trendové a kvalitné kúsky. Práve kvalita je ale to, na čom skutočne záleží.

Čo by mala mať ideálna pánska tepláková súprava?

Zdanlivo triviálna otázka, ktorú si pokladá iba malé množstvo mužov. Odpoveď na ňu je však pomerne komplexná. Pánska tepláková súprava by mala byť štýlová a trendová už na prvý pohľad. Vyberajte si preto moderné farebnosti a štýly, ktoré sa momentálne nosia. Od toho sa odvíja aj samotný strih teplákovej súpravy, ktorý určuje, či sa vám dokáže tepláková súprava prispôsobiť na telo, a či sa v nej budete cítiť pohodlne. Nech už je súprava akákoľvek, pokiaľ vám nebude sedieť alebo sa v nej vy sami nebudete cítiť dobre, celkový dojem z jej nosenia bude negatívny pre vás i vaše okolie. Siahnite preto vždy po kúskoch vyrobených z na dotyk príjemného a mäkkého materiálu, ktorý je tiež priedušný a odolný voči roztrhnutiu. Vzhľadom na ročné obdobie si vyberte aj správnu hrúbku materiálu. V lete pravdepodobne siahnete po tenších bavlnených kúskoch, zatiaľ čo v zime zase oceníte kúsky podšité plyšom.

Teplákové súpravy sa dnes najčastejšie vyrábajú z bavlny, polyesteru, velúru alebo mixu rôznych tkanín. Každá z populárnych možností na trhu má pritom mierne odlišné vlastnosti. Nech už sa rozhodnete pre akúkoľvek pánsku teplákovú súpravu, dbajte na kvalitu. Nakupujte u overených dodávateľov, napríklad na Bolf.sk, kde si z obrovského sortimentu teplákových súprav vyberie naozaj každý.

Tepláky, ktoré sú opäť v móde

Pánska tepláková súprava bola ešte pred pár rokmi spájaná so subkultúrami, a mnohí sa jej zďaleka vyhýbali. Dnes je však všetkému inak a v prípade vhodnej kombinácie si ich môžete vziať aj do práce. Čo ale v praxi znamená, že teplákové súpravy sú teraz v móde?

Predovšetkým, výhodou pánskych teplákových súprav je ich univerzálnosť. Kombinujú vlastnosti športového oblečenia na rôzne druhy cvičenia a ležérneho oblečenia na každý deň. Ísť do mesta v teplákovej súprave je nielen veľmi pohodlné a neobmedzujúce, ale je to tiež trendové a spája sa to s novodobým mestským štýlom. Samozrejme je dôležité nosiť k teplákovej súprave aj správne doplnky. Vhodne zvolené topánky a ruksak, prípadne bunda alebo kabát v tomto smere dokážu urobiť divy.

Voľba teplákov ako oblečenia na bežný deň je opäť populárna aj preto, že v dnešnej dobe má navrch všetko spojené so zdravým životným štýlom. Zdravé stravovanie, šport a fitnes sa spájajú práve s voľnými teplákovými nohavicami ako typom oblečenia, ktoré vás nikde netlačí, a v ktorom môžete vykonávať všetky aktivity, na ktoré si len spomeniete.

Ako nosiť pánske teplákové súpravy?

Športové oblečenie sa dá niekedy prekvapivo kombinovať s inými, napríklad elegantnými prvkami oblečenia. Teplákové nohavice sa určite dajú ľahko zladiť s ležérnym svetrom alebo kardigánom, ktorý nie je určený na športové účely. Na druhej strane tepláky čoraz častejšie odkazujú na tradičné džínsy alebo dokonca ešte elegantnejšie strihy, ako sú napríklad chinos nohavice. Môžete ich tak zladiť aj s niektorými typmi košieľ. Perfektnou voľbou je ľan alebo flanel. Tričko, topánky a taška sú už klasikou, no rozhodne si zamilujete aj kombináciu čiernej alebo krémovej teplákovej súpravy s béžovým, hnedým alebo čiernym kabátom.

Neprehliadnite

Svetový deň vody

Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s., pozýva verejnosť dňa 22. marca 2024 na oslavy Svetového dňa …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *