Módne tričká s potlačou – ako si správne vybrať

So vznikom nových trendov vo svete módy sa tričká s potlačou stali nepostrádateľným atribútom šatníka mnohých ľudí. Je to druh vizitky človeka, ktorý odráža jedinečný štýl, vkus a preferencie.

Aké sú aktuálne trendy v tričkách s potlačou a čo by ste si mali vybrať, aby bol váš vzhľad módny, štýlový a organický?

Aká môže byť potlač na tričkách

Medzi najobľúbenejšie trendy v potlači tričiek možno rozlíšiť tieto oblasti:

  • Grafické vzory sú stručné a štýlové obrázky, ktoré dokážu vyjadriť váš vnútorný svet. Môžu to byť logá, geometrické tvary, abstraktné kresby atď. Takéto výtlačky sú relevantné pre pánsku aj dámsku módu.
  • Kvetinové potlače sú skutočným hitom posledných sezón, ktorý ide bok po boku s vintage a etnickými motívmi. Svetlé, svetlé a vzdušné vzory s kvetmi dodajú vášmu obrazu nádych romantiky a šarmu.
  • Minimalistické výtlačky – tento trend k nám prišiel zo škandinávskeho smeru a už mnoho rokov nestratil svoj význam. Jednoduché, lakonické a elegantné obrázky na tričkách robia obraz dôrazne štýlovým a sofistikovaným.
  • Tričká s potlačou celebrít a pop kultúrnych hrdinov sú skvelým spôsobom, ako zdôrazniť svoju individualitu a deklarovať svoj vkus. Môže to byť čokoľvek od portrétov hercov a hudobníkov až po obrázky vašich obľúbených postáv z filmov, komiksov a videohier.
  • Tričká s logami značky – táto potlač je vždy relevantná a dáva obrázku status. Oplatí sa však vybrať si naozaj kvalitné tričká od známych výrobcov, aby ste sa vyhli falzifikátom a porušovaniu autorských práv.

Nápady na potlač na tričko

Tričká s potlačou sa môžu stať základom pre vytváranie najrozmanitejších lookov v štýle kasal, sport-chic, grunge, boho a mnohých ďalších. Na vytvorenie každodenného vzhľadu je klasická kombinácia trička s potlačou, džínsov a tenisiek viac než ideálna! Tu je dôležité vybrať správnu farbu a štýl tlače, ktorý sa harmonicky spojí so všeobecnou náladou štýlu.

Ak dávate prednosť romantickým obrázkom, potom budú vaším hlavným spojencom tričká s kvetinovou potlačou. Skombinujte ich so svetlými nohavicami, šortkami a trendy doplnkami.

Radikálnejší grungeový obraz možno vytvoriť kombináciou trička s avantgardnou potlačou, roztrhaných džínsov a masívnych topánok.

Pre štýlový športový vzhľad budú ideálnou voľbou tričká s potlačou loga známych športových značiek. Skombinujte ich s teplákmi alebo legínami, teniskami alebo teniskami – a obraz bude pripravený.

A nakoniec. Zvážte svoj farebný typ. Vyberte si farby a odtiene, ktoré vám pristanú a vaša pleť bude vyzerať sviežo a žiarivo a zvážte miesto, kde budete toto tričko nosiť.

Neprehliadnite

Svetový deň vody

Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s., pozýva verejnosť dňa 22. marca 2024 na oslavy Svetového dňa …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *