Ako nosiť pánske trekingové topánky počas bežných dní?

Trekingové topánky sú univerzálnym kúskom, ktorý môžete nosiť vždy a všade (s výnimkou formálnych udalostí). Sú hrejivé, nepremokavé, pohodlné a štýlové, takže sú dokonalým doplnkom každého pánskeho šatníka. I keď sa môže pánska turistická obuv zdať na tvorbu outfitov ako oriešok, nebojte sa! Poradíme vám, ako využiť pánske trekingové topánky aj na každodenné nosenie.

Nový trend v oblasti pánskej obuvi

Streetwear a výkonná treková pánska obuv – nech to znie akokoľvek neuveriteľne, tieto kombinácie sú dnes novým základom každého štýlového outfitu. Turistická obuv do pouličného štýlu dokonale zapadla a vytvorila tak jedinečný priestor pre milovníkov prírody, ktorí bežné dni, ako aj väčšinu svojho života, trávia v meste. Gorpcore je tak výsledkom spojenia streetwearu a turistického oblečenia, ktorý berie svet útokom. I keď tento štýl obliekania pozorujeme už nejaký čas, za posledných pár rokov si získal veľkú pozornosť najmä vďaka svetovým celebritám. Niet divu, spojenie pohodlných a funkčných topánok s trendovým oblečením podľa najnovšej módy je rozhodne atraktívne a vám umožňuje nosiť vaše športové oblečenie prakticky kedykoľvek chcete. Gorpcore je založený na miešaní textúr, vrstvení a fúzii jasných a tlmených farieb. Tento trend tak svojich nositeľov cielene inšpiruje k tvorivosti, hravosti a miešaniu kúskov tak, aby  zvýraznili a vyjadrili svoj osobný štýl.

Jesenný deň v meste

Ako teda nosiť vaše pánske trekové topánky počas bežných dní? Ideálne podnebie nastáva práve na jeseň a v zime. Každý vie, čo znamená sezónne obliekanie. Prichystať sa na jeseň a na zimu však rozhodne neznamená vyhodiť z vášho šatníka všetky farby. Vyskúšajte napríklad spojenie čiernej športovej oversized bundy s čiernymi šortkami a oživte tento outfit za pomoci farebných trekových topánok a priliehavých farebných kúskov. Ideálne sú farebné legíny, čiapka, šál alebo aj mikina, ktorá vám bude vytŕčať spod bundy.

Rovnakým spôsobom môžete k vášmu oblečeniu pristupovať aj vtedy, keď vonku prší. Nedovoľte, aby vám dážď zabránil vyzerať čo najlepšie. Vyskúšajte spojenie elegantnej, napríklad modrej alebo zelenej, prešívanej bundy, ku ktorej doladíte čierne rifle a kockovanú flanelovú košeľu. Obujte si vysoké tmavé trekové topánky a nasaďte si slnečné okuliare, aby ste do outfitu vniesli hravosť. V tomto prípade celý outfit stojí práve na správne zvolenej obuvi.

Hlavne ležérne a pohodlne

Či už idete do obchodu s potravinami počas chladného dňa, alebo sa len prechádzate v parku, máme pre vás ideálny outfit na každý deň. Siahnite po zelených alebo výrazne farebných trekových topánkach, ktoré budú hviezdou vášho outfitu. Spojte ich s jemným šedým tielkom, čiernymi teplákovými nohavicami, tmavou fleecovou mikinou a hrubými ponožkami.

Vo svete gorpcore a pouličnej módy je tiež základom vrstvenie. Preto sa nebojte obliecť si napríklad hnedú koženú bundu s fleecom, béžový sveter, červeno-čiernu flanelovú košeľu a tmavé nohavice, ktoré doplníte tmavými trekovými topánkami. Celý outfit môžete pokojne doplniť aj koženou pánskou taškou a béžovou čiapkou. Tento nadčasový outfit sa hodí nielen do práce, ale i na prechádzku alebo na rande.

Spojenie dvoch svetov

Či už ste sa narodili ako človek so športovým duchom, mestský typ, alebo máte to najlepšie z oboch svetov, nosenie trekovej obuvi tým správnym spôsobom môže len pozdvihnúť váš šatník. Zároveň vám to pomôže rozšíriť spôsob, akým prejavujete vašu kreativitu. Vaše turistické topánky môžete nosiť s čímkoľvek chcete.  Vy vytvárate pravidlá. Jediné, čo k tomu potrebujete sú kvalitné trekové pánske topánky, ktoré nájdete napríklad na CCC. Vybrať si môžete z množstva skvelej vysokej i nízkej turistickej obuvi, ktorá ulahodí každému bez ohľadu na vkus či rozpočet.

Neprehliadnite

Svetový deň vody

Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s., pozýva verejnosť dňa 22. marca 2024 na oslavy Svetového dňa …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *